Οι Κινηματογράφοι στο Ηράκλειο

Nέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, http://www.nekli.gr.

Η 8η χρονιά λειτουργίας της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηρακλείου ξεκινά με κάποιες αλλαγές σε σχέση με ότι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Για τρίτη συνεχή χρονιά στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» CYTA.

Οι νέες τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής : Κανονικό εισιτήριο : 5 €. Μειωμένο εισιτήριο (μαθητές, φοιτητές, παιδιά άνω των 10 ετών, ΑΜΕΑ, κάτοχοι κάρτας πολυτέκνων) : 3 €. Άνεργοι : 1 €. Παιδιά κάτω των 10 ετών : Ελεύθερη είσοδος.

 

ποστερ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:

Θεϊκό Κόλπο
( Svecenikova Djeca [2013] )

Δε2030 Δε2230
Αστόρια (Λέσχη) Δε 12/1/2015
Σκην.: Βίνκο Μπρέσαν
Πρωτ.: Κρέζιμιρ Μίκιτς, Νίκσα Μπούτιγιερ
Ένας νεαρός παπάς, σε συνεννόηση με τον τοπικό περιπτερά, τρυπάει όλα τα προς πώληση προφυλακτικά για να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα ενός νησιώτικου χωριού της Κροατίας. Σύντομα, μία σειρά από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες θα προκαλέσουν το απόλυτο χάος και το αφελές σχέδιο θα φανερώσει όλες τις αδυναμίες του. Μια γνήσια διασκεδαστική, κοινωνική σάτιρα, με φόντο τα υπέροχα τοπία των δαλματικών ακτών, που απέσπασε το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.


 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

19/01/15 20:30 και 22:30
OH BOY (2012, 83’)
Σκην.: Γιαν Όλε Γκέρστερ
Πρωτ.: Τομ Σίλινγκ, Φριντερίκε Κέμπτερ, Μαρκ Χόσμαν
Ένα 24ωρο από τη ζωή του Νίκο, ενός 30χρονου έφηβου, με φόντο ένα ασπρόμαυρο Βερολίνο. Ο Νίκο περιφέρεται στους δρόμους της πόλης παρατηρώντας τους ανθρώπους της με μόνη προσωπική του επιδίωξη ένα ποτήρι καφέ. Μία ταινία για τη γενιά των 30, για τις υπαρξιακές ανησυχίες της, τις αναταραχές της ζωής και τις συνέπειες προηγούμενων επιλογών που τώρα ζητούν δικαίωση. Βραβείο Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου 2013 και μία από τις καλύτερες ταινίες για την πόλη του Βερολίνου.

26/01/15 20:00 και 22:30
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 678 – 678 (2010, 100’)
Σκην.: Μοχάμεντ Ντιάμπ
Πρωτ.: Νέλι Καρίμ, Μπούρσα, Ναέντ Ελ Σεμπάι
Τρεις γυναίκες από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις που ζουν στο Κάιρο θα συναντηθούν για να σπάσουν τη σιωπή της σεξουαλικής παρενόχλησης που βιώνουν καθημερινά. Μία από αυτές δεν θα αργήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της τιμωρώντας όσους άνδρες την πλησιάζουν απειλητικά στο λεωφορείο. Ένας αστυνομικός θα αρχίσει να ερευνά την υπόθεση και σιγά σιγά θα φτάσει στα ίχνη τους.
Τα έσοδα της τελευταίας αυτής προβολής θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου "Συμβολή στην εκπαίδευση των παιδιών της Αφρικής"