Οι Κινηματογράφοι στο Ηράκλειο

Nέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, http://www.nekli.gr.

Η 9η χρονιά της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηρακλείου μπορεί να χαρακτηριστεί σαν η πρώτη "ψηφιακή" χρονιά λειτουργίας μας. Η λέσχη θα συνεχίσει να φιλοξενείται στον κινηματογράφο Αστόρια Cyta αλλά θα αλλάξει μέσο προβολής. Οι ταινίες θα προβάλλονται από κινηματογραφικό projector σε μορφή DVD, Blu Ray ή ηλεκτρονικό αρχείο mp4. Υπάρχει βέβαια και η ταινία Όσλο 31 Αυγούστου που θα προβληθεί σε φιλμ 35 mm, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να προβάλλουμε όποια ταινία θέλουμε, αφού η αίθουσα δε διαθέτει τον εξοπλισμό να προβάλλει ταινίες σε μορφή DCP. Ο λόγος που πραγματοποιήθηκε αυτή η αλλαγή είναι επειδή το φιλμ έχει εγκαταλειφθεί και υπάρχουν ελάχιστες ταινίες που μπορούν πια να προβληθούν σε αυτή τη μορφή. -

Οι τιμές παραμένουν ως εξής : Κανονικό εισιτήριο : 5 Ευρώ Μειωμένο εισιτήριο (φοιτητές, μαθητές, πολύτενκοι, ΑΜΕΑ) : 3 Ευρώ Κάτοχοι κάρτας ανεργίας : 1 Ευρώ Κάρτα 10 προβολών : 35 Ευρώ Κάρτα 5 προβολών : 20 Ευρώ.

 

ποστερ

ΔΕΥΤΕΡΑΝ:

Πατέρας και Γιός
( Soshite chichi ni naru [2013] )
Δε2000 Δε2230
Αστόρια (Λέσχη) Δε 30/11/2015

Σκην.: Χιροκάζου Κόρε-Έντα
Πρωτ.: Ματσίκο Όνο, Μασαχάρου Φουκουγιάμα, Γιόκο Μάκι
Ο επιτυχημένος αρχιτέκτονας Ριότα Νονομίγια βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα ζωής όταν μαθαίνει πως ο εξάχρονος γιος του δεν είναι δικό του παιδί. Ο Ριότα καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο παιδί που ανέθρεψε και στο πραγματικό του παιδί.
Καλογραμμένη προσέγγιση ενός κοινωνικά και ψυχολογικά πολυσύνθετου προβλήματος –ειδικά στην αυστηρώς πατριαρχικά δομημένη Ιαπωνία–, που απέσπασε το Βραβείο της Επιτροπής στις Κάννες.
Περισσότερα για την ταινία
Η επίσημη ιστοσελίδα του σκηνοθέτη
Το trailer της ταινίας